Onlinekurs

Onlinekurs 

Jeg ønsker å tilby korte og enkle onlinekurs for deg som trenger inspirasjon eller hjelp på veien til å bli en bedre agility-ekvipasje! For å kunne følge hver deltaker mer vil det nå bli 8 uker med tilbakemeldinger, og oppgaver vil bli sendt ut annenhver uke og jeg svarer på spørsmål og studerer filmer fra din trening. Oppgavene er generelle og blir sendt ut til alle, men alle får individuelle svar og oppgaver via tilbakemelding på filmene dere sender inn. Utifra hvilke utfordringer dere møter underveis. 

 

All kommunikasjon vil skje via mail, slik at ingen andre har tilgang til dine filmer eller spørsmål enn meg. Det er ryddig og lett å se tilbake på oppgaver som er sendt ut, svar du har fått eller filmer du selv har sendt. Som observatør vil man få tilsendt alle oppgavene med forklaring uten at man får tilgang til å sende inn filmer, kun spørsmål om oppgavene. 

 

 

GRUNNTRENING BASIC - 8 UKER

Passer perfekt for deg med unghund eller om du ønsker å gå tilbake i treningen og forbedre din hunds grunnferdigheter! Som de andre kursene er dette et helt enkelt kurs som gir deg veiledning og forklaringer om blant annet punktene under. Kurset går over 8 uker med nye oppgaver og øvelser annenhver uke. 

 

  • Belønning! - plassering, når og hvor mye? 
  • Tunnel - driv, fart, innganger, bakbytte
  • Svinger - innlæring høyere og venstre sving
  • "Inn" - innside av hinder
  • "Rundt"- rundt hinder
  • "Come to hand" 
  • Diskriminering
  • Fart 

 

Pris deltaker: 1000,- 

Pris oppfølning etter endt kurs: 500,- i mnd. 

Pris observatør: 600,- 

Nytt kurs oppstart: 10.06.19

 

 

VIPPE

Innlæring steg for steg, eller hjelp så langt du har kommet. Er du i ferd med å trene inn vippe, har støtt på et problem på veien eller kanskje du bare vil forbedre gjennomføringen av hinderet? Jeg veileder deg akkurat der du er. Kurset går over 8 uker med nye oppgaver og øvelser annenhver uke. 

 

Pris deltaker: 1000,-

Pris observatør: 500,- 

Oppstart: 10.06.19

 

 

HANDLING

Ønsker du å forbedre din handling, eller kanskje du kun trenger inspirasjon i treningen!? Her får du tilsendt kombinasjoner/bane med ulike veivalg, handlingsteknikker, diskriminering og forklaring av måter å løse banen på. Send inn film fra din trening og du får veiledning til forbedringer eller nye utfordinger! Føler du at du kun trenger nye ideer eller inspirasjon til trening så kan du være observatør og mottar kun banetening med forklaring, uten feedback. 

 

Pris deltaker: 1000,-

Pris observatør: 500,-

Oppstart 10.06.19

 

Påmelding her: 

https://forms.gle/DD51BJWTb1H3Cetu5

Norske deltakere vil motta faktura på mail.

Utenlandske deltakere bestiller via nettbutikken og betaler med paypal (faktura er også mulig)

 

 

 

 

41 58 77 96

2007 Kjeller

ina himle agility 2018

inahimleagility@gmail.com