OM MEG

OM MEG

Foto: Miriam Pedersen 

Foto: Marc Gaub

Mitt navn er Ina Himle, jeg er en ung jente med lidenskap for hundesporten - agility.  Jeg har vokst opp i sporten da begge mine foreldre har holdt på med dette så lenge jeg kan huske.

 Som 9 åring i 2005 fikk jeg, etter min mening da, endelig farmor til å kjøpe seg en sheltie (Nikki) som jeg skulle trene opp og konkurrere med. Hun lærte meg masse, både på godt og vondt, og sammen med henne fikk jeg gå mitt aller første Norgesmesterskap. Ved siden av denne lideskapen for agility er jeg snart utdannet med Bachelor i Samfunnsernæring og er også meget interessert i ernæring hos hund. 

 

Etter at jeg flyttet fra vestlandet til østlandet var drømmen stor om ny hund og i 2011 skrapte jeg sammen alle sparepengene til å kjøpe sheltien, Kee. Min første hund som var helt min. Kee har lært meg masse og i 2015 var jeg så heldig å komme på landslaget med han, både til VM og Nordisk! Min store drøm som 10 åring skulle endelig komme til vireklighet! Sammen med Kee har jeg fått erfare mange store mesterskap som junior European Open, European Open, World Championship, Nordic Championship, Norgesmesterskapet og International Sheltie Competition. 

 

Tidlig i 2015 kom det ny sheltie i hus, Wii. Wii var en hund som skulle vise seg å være min sjelevenn. Den snilleste og mest omtenksomme hunden jeg kjenner! Sammen med Wii klatret vi klassene fortere enn fortest og han ble kvalifisert til sitt første VM allerede som 2 åring. Og flere drømmer oppfylles med ny hund! 

 

Rett før julaften i 2016 flyttet lille Chi inn til meg, samtidig som Kee fikk leve et bedre liv hos min søster Gry. Chi er sønn av Wii, en liten røver med enormt stor kapasitet og arbeidsdriv! Som 3-4 måneder gammel knakk han dessverre foten og det har selvsagt preget reisen vår videre! I dag er han 2 år og helt frisk. Vi koser oss med treningen og prøver desperat å knekke koden som kan gjøre oss til et team i fremtiden <3 

 

Sammen med mine fantastiske hunder har jeg som sagt fått æren av å oppleve STORE ting, drømmer har gått i oppfyllese og oppleveser for livet er med oss for resten av livet! Takknemligheten av å få æren av å ha opplevd alt vi har gjort er stor! 

 

Noen meritter:

 

Wii

Gull i Verdensmesterskapet i hopp 2018

Sølv Norwegian Open finale 2018 

Gull nordisk mesterskap i lag 2018

Sølv Hulahoppfinale 2018 

8.plass i hopp Verdensmesterskapet 2017

Sølv i lag på Noridsk mesterskap 2017 

 

Kee

Gull i lagkonkurransen på ISAC (International Sheltie Competition) 2015

8.plass European Open finale 2015 

Sølv individuelt norgesmesterskapet 2015

Sølv i lag på Nordisk mesterskap 2015

Deltok på Verdensmesterskapet 2015 

Sølv Junior Norgesmesterskap 2014

Gull Junior norgesmesterskap 2013

 

 

 

41 58 77 96

2007 Kjeller

ina himle agility 2018

inahimleagility@gmail.com