SPONSORER

Jeg er så utrolig stolt og takknemlig for hver og en på listen under! Er du interessert i tjenestene eller produktene dems, ikke nøl med å ta kontakt! 

MUSHBARF

MUSH er et helt rent og naturlig fullfór for din hund! Kun basert på gode råvarer og ingen tilsetningsstoffer! Her får hundene kvalitetsfór som gjør at de får yte maksimalt når de skal, holde seg sunne og friske. Gi din hund kvalitetfór du også!

Jenni Lehtinen

Veterinær/kiropraktor/laser ved Oppaker. Hun holder hundene´s kropp i sjakk med månedlige behandlinger og kontroller!

Himleshundeskule

En stor treningsbane på Eidsvoll Verk. Gjennom hele sommerhalvåret får hundene springe løs, trene og kose seg på disse mange målene med bra gress! :) 

 

Eva Marie Wergård

Mental trening og planlegging av fysiske treninger. Hun har hjulpet meg på rett bane når det gjelder å tenke riktig på store mesterskap, men også generelt. Hun har også laget treningsplaner som gjør det lettere å komme seg inn i løpeskoene!

Breeder Team Shetland Sheepdog

Oppdretter av Shetland Sheepdog. Her har jeg fått gode hunder og får støtte til sesongens høydepunkter!

 

Rikke Masternes

Hundemassør og webdesigner. Meget god hjelp til å sette opp nettside, design av produkter osv. Ikke nøl med å ta kontakt med henne om du trenger hjelp til webdesign! 

 

Aptus

Tilskudd til hundene, perfekt etter harde økter og på stevner. Enkle kvalitets produkter som er lette å anvende! 

For mer informasjon om dem, ta kontakt! 

 

Floramicato -hundeleker

Floramicato har et bredt utvalg av hundeleker! Fargerike og med variasjon slik at dem passer alle hunder! Du finner lekene dems på Floramicato på facebook! Du kan også kjøpe disse gjennom meg! 

Himlefoto - fotograf Gry Himle
Nydelige bilder av hundene i action og i hverdagen! 

CGA- clever girl agility

CGA består av meg, Marion og Amalie - mye latter og moro!