Treningsdagbok

ENDELIG er den her! En treningsdagbok for både deg og din hund! 

 

Hvorfor?

Det hele startet med at jeg selv skulle ønsket jeg hadde en enkel treningsdagbok til hjelp mot mine mål. Etter at jeg fikk en ide, hadde jeg venner som støttet meg i tanken og fikk meg til å begynne å tegne ned tanker. Tankene ble til et dokument. Ved stor hjelp og x antal timer senere har vi endelig fått det som er min drømmebok!

 

Hva?

Boken inneholder noe fakta og plass til 18 uker med trening! Den er designet slik at det er lett å fylle inn planlagte/gjennomførte økter og ha en oversiktlig plan fremover. Den får deg til å tenke på viktige elementer i din trening, samtidig som du ikke behøver å bruke mye tid på å finne ut hva du skal skrive. 

 

For hvem?

Boken er hele veien todelt slik at du har både din hunds trening og din egen på et og samme sted. 

Treningsdagboken er åpen for alle grener av trening, om det er bruks, agility, lp, rallylp, styrketrening, løpetrening etc. 

Om du trener mye eller lite, er i god eller dårlig form så passer denne treningsdagboken deg. Målet mitt er at den skal gjøre deg bevisst på hva du gjør og hva du ikke gjør. Og treninger som kan fylles inn må ikke være løpetur på 6 km, men også hverdagsting som 40 minutters gåtur i middels tempo (med økt intensitet i motbakker?). 

Pris: 229kr, inkludert mva 
Fraktkostander tilkommer